Van der Sluis Genemuiden - 06 56.jpg

Photographer
Hans Morren
Description

Corner of a industrial look partition at Van der Sluis in Genemuiden, the Netherlands.

Large office with single glass partition divided from the corridor at the first floor. The iQ-Single is provided flat bars that gives the wall an old fashion industrial look and feel. The aluminum door is a model QbiQ KDEC in a DK58 door-frame.

The profiles are coated in the color RAL9011 also known as Graphite black.

Project date
Product range
Profile type
Profile color
Wall thickness
Wall panels
Film and prints
Layers of Glass
Door model
Type framed door
Exif Title
Van der Sluis - Genemuiden / Qbiq BV / juni 2020
Date photo taken
File date
ISO
100
Exposuretime
1/2s
F number
0/1000000
Focal length
0mm
Max available height
1315
Max available width
1080