Van der Sluis Genemuiden - 03 59.jpg

Description

Meeting rooms with an old fashion industrial look glass partition at Van der Sluis in Genemuiden, the Netherlands.

Meeting room with single glass partitions and T-connection. This full glass partition is made of an iQ-Single with on both sides flat bars glued on the glass. This way of building make this partition make it financially interesting and compatible with the iQ Protect Fall Proof. Both walls have exactly the same look and feel.

The profiles are coated in the color RAL9011 also known as Graphite black.

Project date
Exif Title
Van der Sluis - Genemuiden / Qbiq BV / juni 2020
Date photo taken
File date
Photographer
Hans Morren
ISO
100
Exposuretime
2s
F number
0/1000000
Focal length
0mm
Max available height
1080
Max available width
1199