Het interfacultaire PULSE gebouw op de TU-Delft campus biedt plaats voor activerend onderwijs, zoals bijvoorbeeld interactieve werkcolleges.
In het interieurontwerp is een combinatie gezocht van hightech en warme materialen. Zeer geraffineerde afwerkingen gaan hand in hand met installaties in het zicht.
Aluminium, verschillende types glas en beton bestaan direct naast hout en textiel. Daglicht dringt overal in het gebouw door; soms heel direct, soms gedoseerd en gefilterd door bijvoorbeeld de mooie gesatineerde glaswanden van QbiQ
Het interieur reflecteert daarmee de ambitie van de TU Delft om zorg te dragen voor de ontwikkeling van studenten tot creatieve, kritische en sociale ingenieurs.

Laurence van Benthem
Laurence van Benthem
Ector Hoogstad architecten
Daglicht dringt overal in het nieuwe PULSE gebouw door; soms heel direct, soms gedoseerd en gefilterd door bijvoorbeeld de mooie gesatineerde glaswanden van Qbiq.