Het Leiden Bio Science Park huisvest zo’n 130 bedrijven en uiteenlopende onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Kadans Science Partner ontwikkelde een nieuwe multi-tenant gebouw: Plus Ultra Leiden.

Plus Ultra Leiden werd ontworpen door cepezed en beschikt over ongeveer 16.000 m2 aan laboratoria, kantoren en diverse ontmoetingsfaciliteiten. Plus Ultra Leiden biedt bedrijven de kans om te groeien op een prominente locatie op het Leiden Bio Science Park. Met haar levendige centrum brengt Plus Ultra Leiden een grote groep ondernemende bedrijven, starters, en kennisinstellingen samen. Zo wordt een community gecreëerd die volledig om Life Sciences & Health draait. Synergie, ontmoeting, samenwerking, en open innovatie tussen bedrijven staan in Plus Ultra Leiden centraal.

Rondom het centrale atrium ligt een galerij die toegang geeft tot de vrij indeelbare vloeren. Iedere vloer is vrij van kolommen en kan flexibel worden ingedeeld in een combinatie van labruimten en kantoren. Zo helpt Kadans haar huurders met het creëren van hun ideale werkplek. De minimalistisch vormgegeven glazen systeemwanden van QbiQ dragen bij aan het transparante karakter van het gebouw en bieden de medewerkers de optimale werkomgeving.

Check de video op Youtube
cepezed
cepezed
Address

Emmy Noetherweg 2
2333BK Leiden
Netherlands