Voor de uitbreiding van hun kantoren aan de Jacobstraat in Utrecht, ging de Kamer van Koophandel op zoek naar een eigentijds interieur dat haar medewerkers optimaal faciliteert in hun dagelijkse werk. Om aan te sluiten bij het projectmatig werken in vele vormen, werd gekozen voor een sfeer met het ultieme huiskamer gevoel. Alle ruimtes zijn voorzien van up-to-date techniek, gezonde materialen en ook akoestiek speelt een grote rol.

 

In het ontwerp bevinden zich grote kantoorruimtes met flex-werkplekken voor het team. Afgewisseld met huiskamers met nostalgische schuifdeuren. Maar ook met vrijstaande units die als teamkamer de wens tot ongestoord overleggen gaan invullen. Voor de kamer- en gangscheidende wanden is de dubbelglazen iQ Structural wand toegepast. De zgn. teamkamers zijn geheel project specifiek ingevuld met het QbiQ QQ2 concept.

KvK Utrecht
Transparante overlegruimtes die voor elk type overleg de juiste setting bieden; dat is prettig werken voor de KVK medewerker!