Het project Huis van Leusden is in opdracht van de Gemeente Leusden, Larikslaan en Voila uitgevoerd in nauw overleg met architectenbureau DP6 en Wildenberg interieurarchitectuur. Het betreft de nieuwbouw van een duurzaam gemeenschapshuis ten behoeve van ondermeer de huisvesting van de gemeente Leusden, kantoorruimte voor welzijnsorganisatie Larikslaan2 en Scholenkoepel Voila, een café/restaurant met daarboven ca. 21 koopappartementen en ca. 50 appartementen voor mensen met een verstandelijke beperking.

In het project Huis van Leusden zijn systeemwanden en brandwerende puien van QbiQ toegepast. Deze voltransparante brandpui IQ Protect Hightech is gecertificeerd met een EI60 attest, heeft een profielhoogte rondom van slechts 33mm in aanzicht. Deze door QbiQ ontwikkelde stalen profielen sluiten hiermee in esthetisch opzicht perfect aan bij de 0-minuten wanden met een aluminium QbiQ profiel.

Wildenberg Interieurarchitectuur
Wildenberg Interieurarchitectuur
Je kunt kwaliteit waarborgen door alleen maar te werken met kwalitatief hoogwaardige bedrijven en persoonlijk contact. Dat doen we al 20 jaar met succes!
Address

Burgemeester van der Postlaan 2-132
3833 VT Leusden
Netherlands